web, foto, dtp & print

WEB PRODUKCIJA

Urban produkcija nudi vam izradu online prezentacija Vaše kompanije / aktivnosti / ideje. Urban produkcija fokusirana je na izradu manjih i srednjih web stranica, po prihvatljivoj cijeni i za iznimno kratko vrijeme. Mi koristimo postojeće open source siseme koje nadograđujemo i prilagođavamo Vašim potrebama. Cijenu moderne web stranice koja predstavlja Vašu djelatnost možete dobiti na upit (dodatni popust odobrava se u slučaju korištenja usluga foto produkcije). Uz izradu web-stranice dobijate i hosting i domenu za prvu godinu.

Pročitajte opširnije.

Foto produkcija

Urban produkcija vam nudi sve usluge fotografisanja i obrade fotografije. Za maksimalan kvalitet i brzu isporuku odgovoran je fotografski tim portala Fotografija.ba. U specijalnoj ponudi nudimo izradu osnovnog portfolia vaše firme za jedan dan po cijeni od 500 KM. Osnovni portfolio uključuje po jedan portret zaposlenika firme i fotografisanje interijera te obradu fotografija. U slučaju da koristite i usluge web produkcije, cijena fotografisanja u paketu je niža za 20%. Za sve ostale informacije i ponudu javiti se na naš mail kako bi vam dostavili odgovarajuću ponudu.

Pročitajte opširnije.

DTP & PRINT

Saradnici Udruženja producirali su desetine knjiga, monografija, časopisa, promotivnih materijala, uputstava za upotrebu itd. Vašu publikaciju vodimo kroz proces štampe (lektura / prijevod; izrada / obrada fotografija; priprema za štampu – DTP; dizajn omota; izbor papira i boja; štampa). Udruženje sarađuje sa svim relevantnim domaćim i regionalnim štamparijama, te zajedno s Vama biramo najbolje rješenje za produkciju materijala koje želite štampati. Cijena ovih usluga zavisi od obima materijala i dobija se na upit.

Pročitajte opširnije.